fbpx
THE LAKE HOME
loading...

Primul Triathlon din Sibiu, susținut de The Lake Home

by Andra Marinescu – sibiulazi.ro

Primul triatlon pe Lacul lui Binder este susținut de Cartierul Bunelor Maniere, The Lake Home, de pe strada Tractorului.

Locul în care în urmă cu 20-30 de ani nimeni nu credea că s-ar putea desfășura sporturi nautice sau că va deveni o zonă rezidențială exclusivistă a cunoscut, în ultima perioadă, o transformare radicală. Imaginile dezolante din trecut sunt doar amintiri sau instantanee în fotografii prăfuite. Azi, Lacul lui Binder e o zonă de agrement amenajată după standarde moderne, iar lângă el se construiește un cartier rezidențial cu blocuri moderne și multe spații verzi. Sâmbătă, 4 septembrie, avansarea lucrărilor din această zonă va fi marcată printr-un eveniment sportiv, în cadrul căruia The Lake Home – Living Xperience se numără printre partenerii strategici.

Astfel, în prima zi de sâmbătă a toamnei, de la ora 10, va avea loc primul triatlon organizat în Sibiu de ACS Aria pentru Sport. Participanții s-au înscris deja la Binder Lake Triathlon 2021, în număr mare, și așteaptă cu nerăbdare primul mare eveniment sportiv al sezonului.

Triatlonul este un multisport ce înglobează înotul, alergarea și ciclismul într-un test suprem de rezistență, putere și determinare. „Alege să fii parte, în premieră, la primul triatlon sibian, pe malul Lacului Binder. Participă în mod gratuit la activitatea care îți va pune la încercare capabilitățile fizice sau poti participa la proba de stafeta unde poti sa faci echipa cu prietenii tai. Este șansa ta să îți adaugi în palmares o competiție demnă de un adevărat sportiv”, este mesajul organizatorilor, îndemnându-i pe sibieni și nu numai să se înscrie în competiție.

Evenimentul este puternic susținut de noul cartier ce se dezvoltă în jurul Lacului lui Binder. The Lake Home – Living Xperience este partenerul strategic al primului triatlon organizat în Sibiu de ACS Aria pentru Sport.

Dezvoltatorii transformă fosta zona industrială ce se întinde pe aproape 50.000 mp într-un cartier rezidențial smart, cuprinzând aproape 500 de apartamente, 29 de case de lux, trei restaurante, o cafenea și un apart-hotel, pe strada Tractorului, lângă Lacul lui Binder. Pe lângă acestea, 20.000 mp vor fi dedicați spațiilor verzi. 

Proprietățile de calitate superioară sunt construite de DMX Construction, iar, conform dezvoltatorilor, o echipă profesionistă de salubrizare va asigura curățenia permanentă a complexului.

Primii locatari se vor muta în casă nouă în 19 decembrie, atunci când vor fi finalizate primele 42 de apartamente, astfel că viitoarele competiții de triatlon vor putea fi privite, în direct, din balcon.