fbpx
THE LAKE HOME
loading...

Inaugurăm primul imobil din cartierul The Lake Home, proiect rezidențial premiat la Londra de renumitul juriu al International Property Awards, Ediția 2021-2022

Am așteptat cu nerăbdare acest moment și am muncit cu toată seriozitatea, pentru a vă prezenta acum un frumos început, un vis transformat în realitate.

Cartierul Bunelor Maniere, dezvoltat de Novarion, prinde viață sub ochii voștri. Avem plăcerea de a inaugura prima clădire din cadrul ansamblului The Lake Home și suntem bucuroși că am reușit să livrăm ceea ce am promis!

Vă invităm, cu mult drag, la inaugurarea oficială a primei clădiri în data de 7 mai, la ora 13:30, pe strada Tractorului nr. 12.

Oferim discount de până la 3% pentru plata cash.

Avem de acum posibilitatea să achiziționăm o locuință în cadrul proiectului The Lake Home, folosind criptomoneda Elrond prin platforma Utrust.

Dacă nu ați avut la dispoziție timpul necesar pentru a completa formularul nostru, vă rugăm să ne transmiteți datele dumneavoastra de contact, Nume Prenume și număr de telefon fie folosind formularul de contact din link-ul www.thelake.ro/locuintamea/ fie la numărul de sales +40.721.229.999.

Vă vom contacta pentru a stabili următorii pași, pe care îi facem cât mai convenabili, ca să fiți mai mult decât mulțumiți. Prin ceea ce facem, vrem să avem cei mai fericiți clienți.

Dacă nu ați avut la dispoziție timpul necesar pentru a completa, pe scurt, formularul nostru, vă rugăm să ne transmiteți datele dumneavoastra de contact, Nume Prenume și număr de telefon fie folosind formularul de contact

Continuăm lucrările pentru a oferi orașului un cartier eco și smart. Unic.

Blocuri, vile, hotel, restaurante, sală de sport cu spa și piscină, grădiniță și after-school. Un cartier complet marca Novarion.