fbpx
THE LAKE HOME
loading...
discover
scroll to

Cartierul Bunelor Maniere

Cartierul Bunelor Maniere

Implementat într-o zonă a țării, al cărui potențial incredibil a atras interesul și dorința pentru ceva unic, proiectul The Lake Home – Living Xperience din Sibiu crește pe zi ce trece și capătă contur tot mai mult, profilându-se drept unul dintre cele mai plăcute complexe rezidențiale din centrul României. Gândit, în primul rând, pentru confort citadin, acest proiect premium trece dincolo de așteptări, pentru a bucura clientul, uimește prin cadrul inedit de abordare în designul arhitectural și duce inserțiile sale de industrial asumate, la un alt nivel, prin imersarea tonurilor calde specifice locuințelor caracterizate de intimitate modernă.

The Lake Home – Living Xperience este definit prin locatarii săi, persoane aflate în căutarea unui loc exclusivist, dar în același timp, liniștit, ușor accesibil și foarte bine poziționat în raport cu “centrii energetici” ai orașului.

Sibiu este deja un brand din punct de vedere cultural și economic, este un oraș care trezește emoții și care te face să te simți localnic sau turist, în același timp. Indiferent de postura în care alegi să fii, în ansamblul rezidențial The Lake Home – Living Xperience, simți că poți fi tu. Tu cel mereu tânăr, tu înconjurat de prieteni și familie, tu in mijlocul naturii și în apropierea celor mai interesante puncte de atracție.

The Lake Home – Living Xperience se află poziționat chiar lângă Lacul lui Binder, zonă recent modernizată de Primăria municipiului Sibiu, în deplina concordanță cu cele mai moderne norme în domeniu, pentru a oferi locuitorilor acces facil la diverse activități sportive, zone de agrement, cât și la spații culturale și comerciale. În imediata vecinătate va fi finalizat noul Spital Regional, iar Centrul Vechi se afla la o distanță de aproximativ 5 minute. Complexul de locuințe, hotel, restaurante și centre comerciale se află localizat în imediata apropiere a autostrăzii A1, ceea ce îi conferă un avantaj net față de alte ansambluri rezidențiale, proprietarii acestor apartamente fiind, astfel, mereu conectați cu principalele coridoare de trafic, dar, în același timp, protejați de aglomerația specifică fluxului urban.

Locuitorii noului complex vor avea, in scurt timp, la dispoziție, pe lângă apartamentele proprii, minuțios elaborate și riguros construite, trei restaurante, cafenea, sală de sport, piscină, spa dar și un aparthotel.  Desfășurat într-un perimetru foarte generos, de 84.000 mp construiți, proiectul cuprinde 10 imobile colective rezidențiale însumând 494 apartamente, 29 vile unifamiliale și un aparthotel cu 89 apartamente, fiind definit prin siguranță și confort, într-un ambient deosebit, atractiv prin cei 17.000 mp parc puși la dispoziția clienților noștri.

The Lake Home – Living Xperience este un vis îndrăzneț la companiilor XUX INVESTMENT și DMX CONSTRUCTION, care a ajuns realitate datorita unei mari pasiuni ; pasiune pentru estetic, durabilitate, pentru arhitectura si design de top.